Skip to main content
Skip table of contents

Osaluetteloinnin ongelmatilanteet

Ongelma

Osaluettelo ei päivity tuotteen rakenteen mukaiseksi tai luetteloon ei ilmesty kaikkia haluttuja osia. Piirustus on yritetty päivittää F5-painikkeella sekä ctrl+u komennolla.

Ratkaisu

Osaluettelon keräämiseen liittyvät ongelmat voivat olla seurausta monesta asiasta. Seuraavaksi esitellään kuitenkin lista, joka on hyvä käydä läpi, jos osaluetteloiden kanssa ilmenee ongelmia. Mikäli listan kohdista ei ole apua, ota yhteys Vertexin tukipalveluun.

Mikäli osalta puutuu tietoja tai osa ei tule luetteloon näkyviin

  • Varmista, että osan nimikkeelle on annettu kaikki tarvittavat tiedot
  • Varmista osan ominaisuuksista, että täppä "Kokoonpanon osaluetteloon" on valittu

Mikäli osaluettelo ei päivity F5-painiketta painettaessa

  • Kokeile ensin lisätä osaluettelo kuvaan uudestaan hiiren oikea->Osaluettelo->Osaluettelo kuvaan. Jos osaluettelo syntyy tällä tavoin oikein, on mahdollista, että vika on asetusten avainsanoissa. Ota tällöin yhteys Vertex-tukeen tarkempia ohjeita varten. 

Lomakkeen piilokoodit ovat erilaiset riippuen siitä, onko käytössä Flow vai ei. Varmista, että lomake on oikea käyttötapaukseen

Mikäli teillä on G4:n kanssa käytössä Flow ja rakenteet ovat Flown ja G4:n välillä ristiriidassa keskenään, saattaa apu löytyä vertailutaulukosta. Vertailutaulukon saa auki G4:ssä avatuille nimikkeille Tuoterakenne-välilehdeltä napsauttamalla hiiren oikealla ylimmän tason nimiketunnuksesta "Vertaile"

Avainsanat: Osaluettelo, BOM

Vertailutaulukko

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.